top of page

Evenementen fotograaf

Zoek je een allround freelancefotograaf die breed inzetbaar is en die fotografie als een levensstijl beschouwd? Dan kun je stoppen met zoeken, want dan heb je in mij precies de juiste fotograaf gevonden. Ik ben breed inzetbaar en geldt als dé fotograaf in Nijmegen en Roermond, al kun je ook als je woont in Venlo en Eindhoven prima een beroep op mij doen. Als evenementen fotograaf zorg ik ervoor dat je gasten en de sfeer goed wordt vastgelegd. Ik zorg ervoor het feest en de sfeer terug te zien zijn in de foto’s.

Ik kan je een breed dienstenpakket bieden

Als evenementen fotograaf heb ik voldoende ervaring. Zo heb ik gewerkt voor muziekbureaus en bands. Daarnaast ben ik, naast fotograaf, ook filmmaker. Evenementen fotograferen is slechts een aspect van een breed dienstenpakket dat ik aan kan bieden. Ik ben, behalve als evenementen fotograaf, namelijk ook te boeken als schoolfotograaf, bedrijfsfotograaf en cultuur fotograaf. Bovendien werk ik graag met kinderen. Het fotograferen van kinderen is, naast evenementen fotografie, toch wel een specialiteit van me geworden.

Ik houd niet van standaard en experimenteer graag, ook als evenementen fotograaf

Ik ben iemand die niet van standaard houd. Ik experimenteer graag en dat op het gebied van fotografie en film. Wat goed past bij een evenementen fotograaf. Ik werk graag met verschillende styling en met gevarieerde make-up looks. Het digitaal ontwerp is steeds weer anders. Wanneer je een fotoshoot boekt, dan garandeer ik je in elk geval een leuke, spannende en opmerkelijke ervaring. Daar sta ik voor!

Aan ervaring geen gebrek en ik spreek verschillende talen

Aan ervaring heb ik dus ook al geen gebrek, zoals ik ook de Russische, Spaanse, Nederlands en Engelse taal prima beheers. In mijn ogen is dat belangrijk, want juist communicatie is belangrijk wanneer je alleen de mooiste foto’s wilt maken. Mijn missie? Dat is om elke dag opnieuw de wereld in de mooiste beelden vast te leggen. Ondanks het feit dat je steeds de beste foto’s aangeboden krijgt en je altijd een onvergetelijke ervaring krijgt, houd ik mijn foto’s betaalbaar. Zeker afgezet tegen de kwaliteit die ik lever. Doe daar je voordeel mee wanneer je in de provincie Brabant woont. Klop bij mij aan en we komen er altijd uit. Zeker ook als je een originele evenementen fotograaf zoekt die echt iets bijzonders voor je maakt. Je weet dus bij wie je aan moet kloppen als je ook geen genoegen neemt met standaard foto’s.

About: About
bottom of page