top of page

Fotograaf Roermond

Wanneer je een geschikte fotograaf in Roermond zoekt, kunt u contact met mij opnemen. Als fotograaf in Roermond kan ik je op een breed vlak van dienst zijn. Voor mij is fotografie een echte levensstijl geworden en dat zie je terug in de gemaakte werken.

Breder inzetbaar dan alleen in de regio Roermond

Hoewel een fotograaf in Roermond anders doet vermoeden, bedien ik een breder gebied dan alleen Roermond. Ook wanneer je een fotograaf zoekt in Venlo of Eindhoven kan ik je prima van dienst zijn. Je mag mij als fotograaf in Roermond gerust een allround freelancefotograaf noemen. Daarnaast ben ik filmmaker. Mijn doel is om de beste momenten in beeld te vangen. En zonder mezelf al te zeer op de borst te kloppen dat lukt me aardig.

Een leuke, unieke en spannende ervaring

Ik als fotograaf in Roermond ben iemand die zowel met fotografie als met film graag experimenteert. Ik ben van de wisselende stijlen, werk graag met verschillende soorten make-up, styling en voer verschillende vormen van regie. In elk geval ervaar je, als je een fotoshoot bij mij boekt, een leuke, unieke en spannende ervaring. Ik ben afgestudeerd op de kunstacademie in Spanje en heb daar veel geleerd, wat ik in mijn fotografie toe pas.

Ik werk als fotograaf bijzonder graag met kinderen

Je kunt mij als fotograaf in Roermond inschakelen als schoolfotograaf, bedrijfs- en cultuur fotograaf. Ik werk graag met kinderen en om die reden is kinderfotografie wel een specialiteit van me geworden. Mijn ervaring in zowel de fotografiewereld als in de filmwereld helpt me nog elke dag om steeds de mooiste beelden te maken. Ik heb als concertfotograaf gewerkt en ik ben actief geweest voor twee muziekbureaus en voor verschillende bekende bands. Ik spreek met, Engels, Russisch, Nederlands en Spaans, verschillende talen en in mijn optiek is vooral helder communiceren de sleutel om de mooiste foto’s te maken. Tenslotte, ook als evenementen fotograaf doe je nooit tevergeefs een beroep op mij!

Noem me maar gerust erg veelzijdig

Ik noem me als fotograaf in Roermond veelzijdig. Ik ga geen uitdaging uit de weg. Omdat fotografie, in mijn beleving, een levensstijl is, kun je altijd rekenen op een passievolle fotograaf die er altijd het beste van wil maken. En dat lukt in bijna alle gevallen. Doe er je voordeel mee!

About: About
bottom of page