top of page

ABOUT

About: About

Fotograaf Nijmegen

Een fotograaf in Nijmegen of een fotograaf in Roermond? Die heb je in mijn persoon gevonden. Je mag me gerust een veelzijdig fotograaf noemen. Je kunt zeker, als je in de regio Venlo of Eindhoven woont, een beroep op me doen. In mijn optiek is fotografie een manier van leven. En die instelling zie je terug in de beelden die ik maak.

Ik werk graag met kinderen, al ga ik geen enkele uitdaging uit de weg

Je kunt me als fotograaf in Nijmegen op verschillende manieren inschakelen. Zo ben ik actief als schoolfotograaf, bedrijfsfotograaf en cultuur fotograaf. Ook ben ik kinderfotograaf, wat een specialiteit voor mij is geworden. Ik werk graag met kinderen, al ga ik helemaal geen enkele uitdaging op het gebied van fotografie uit de weg.

Ik kan je als fotograaf in Nijmegen uitstekend van dienst zijn

Ik kan je als freelance en allround fotograaf breed van dienst zijn. Ik ben, naast dat ik fotograaf ben, ook filmmaker en ik zoek altijd een creatieve invalshoek. Ik experimenteer graag als het gaat om fotografie en film. Dan moet je denken aan experimenteren op het gebied van acteren, modelleren, make-up, styling, filmregie en digitaal ontwerp. Om die reden ontstaan altijd weer unieke beelden. Mijn missie? De wereld in de mooiste beelden te vangen, en dat elke dag opnieuw. Boek je een fotoshoot bij mij, dan kan ik je in elk geval garanderen dat je een opmerkelijke, spannende en leuke ervaring te wachten staat.

Communicatie is de sleutel om de mooiste beelden te maken

Ik ben afgestudeerd aan de kunstacademie in Spanje en spreek mijn talen in de vorm van Engels, Nederlands, Spaans en Russisch. In mijn ogen is dat belangrijk, want communicatie is in mijn ogen de sleutel om de mooiste beelden te maken. Aan ervaring heb ik ook al geen gebrek. Ik heb gewerkt voor muziekbureaus en bands. Daarnaast ben ik ook gespecialiseerd en gecertificeerd podium- en make-up analist en stylist. Wanneer je alleen de bijzonderste foto’s wenst, dan doe je er verstandig aan om juist bij mij aan te kloppen. Ik ben van alle markten thuis, want, behalve de al genoemde specialiteiten, ben ik ook nog eens als evenementen fotograaf te boeken. En dat tegen prima betaalbare prijzen die recht doen aan de kwaliteit van de foto’s.

bottom of page